Converse sko bedste rabatter

CJ, avanagate and other affiliate marketing idea.

Converse sko bedste rabatter

Postby ssbbbbt » Sun Apr 15, 2018 6:26 pm

Image

Der er køligt, Converse sko Blå Køb og så er der Converse cool. Trends kommer og går, men Converse sneakers er altid hvor det er på. Hvis tilbagelænet spark føler dig mere truende end almindelige sko, skal du rocke denne unikke amerikanske label.

Klar til at blive Converse mænd sko nyt design skolet på denne old-school-spiller? Du behøver ikke en historielektion at vide, at denne autentiske tastemaker har været en bedst sælger i generationer, men måske er du uklar på sine amerikansk atletiske rødder. Født i 1908, kun få miles fra fødestedet til Amerikas revolution, begyndte Converse som et Massachusetts gummistøvlerfirma med galoscher, så drejede for at gå ind i basketballsko. Dens originale b-ball sneakers ramte domstole i 1917 under den nye sports første store vækstspurt. Gummisolede og lærredindpakket over anklen, blev disse legendariske par omdøbt til All Stars i 1920. Men hvem er Chuck Taylor? Converse's første superfan. En tidligere high school stjerne, Chuck løb hoop klinikker og glatte-talked sig ind i en koncert rådgivning mærket om sko design. Han tog lærredklassikerne på gaderne og malede et billede, som få kunne modstå, så meget, at Converse i 1932 omdøbte sneakerlinjen Chuck Taylor All Star og slog sit nu varemærkecirkellogo på siden. Ringede ventilationskanaler blev også tilsat for at øge afkøling i begge sanser.

Du kan ikke rod Converse sko bedste rabatter med perfektion. I løbet af årtierne har Converse sneakers ikke ændret sig meget, men blev al raseri bare det samme. Ved 1960'erne, tilsyneladende hver pro baller sportede Chucks. Men så lige så mange fans begyndte at hævde dem - plus de lave snit Oxford og Jack Purcell sneaker variationer - som hverdagens muligheder. Snart var du mere tilbøjelige til at se Converse's high-top og low-cut spark i klasser, koncerter, fester, gallerier og skateboard parker. Især i 90'erne slog de slags idoler, der bragte Converse om - rockgudene til sportstjerner, da de alsidige linjer ramte en akkord mere med kunstnere. Kreative ånder og freethinking sjæle af enhver art forvandlede disse one-of-a-kind rides til personlige statement beslutningstagere.

I dag er det ikke Converse sko Fashion anderledes. Rock ud eller chill out. Kick tilbage eller foråret fremad. Kom ned eller stiger op. Converse sneaks kommer i endeløse farver, mønstre og design, så du kan vælge parret, der passer perfekt til din unikke atmosfære. Ændre dem med dit eget kunstneriske mærke, bære dem løs og ragged, eller bare hold dem tætslutt og rent.

http://www.rabatdksko.com/
ssbbbbt
 
Posts: 3
Joined: Sun Apr 15, 2018 6:12 pm

Return to Affiliate Marketing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests