semelles intercalaires

Inspirational stories for startup

semelles intercalaires

Postby xiaoxiangyu » Mon Jul 15, 2019 7:54 pm

Ren, spring en duik in de nieuwste revolutie in schuimschoeisel dit voorjaar met Crosskix! Maak deel uit Nike Air Pegasus 83 Mujer van de groeiende trend van de energieke, slanke en sportieve Crosskix-levensstijl en -cultuur die de markt voor schuimcomposietschoenen domineert.
Crosskix is ??meer dan alleen maar een EVA-schoen om aan te trekken en nonchalant te dragen. Het is een baanbrekende functionaliteit in schimmels ge?njecteerd voor multifunctioneel gebruik dat wordt geleverd in opvallende, aantrekkelijke en sportieve ontwerpen. Elke schoen is ontworpen en ontwikkeld voor de beste impactabsorptie, ventilatie en watergebruik. De stijlvolle en functionele sportschoenen zijn robuust Nike Air Zoom Pegasus 33 Femme genoeg voor rigoureuze hindernistraces (TUFF MUDDER, enz.), Comfortabel voor marathonlopen en stijlvol voor alledaagse vrijetijdskleding in en uit het water!

Het ontwerp van Crosskix 2.0 is een vervolg op de signature 1.0-schoen met meer verbeteringen in ontwerp en functionaliteit. Kenmerken omvatten een volledig instelbare tong met spleten aan de mediale en zijkanten voor hoge wreef. Een sterke mariene klittenband bevestigt de instapriem stevig terwijl ondergedompeld in water. Crosskix heeft ook een "pin fastener" toegevoegd aan de bovenzijde van de zijkant die kan worden ingebracht in voorgeboorde gaten op de wreefband. Hierdoor kunnen gebruikers de 2.0 zo los of zo strak dragen als ze willen.

De APX is ontworpen om te passen, voelen en functioneren als een high-performance sneaker. Nieuwe functies omvatten een volledige tong Nike Air Max 97 Donna met 9 mm breed anti-chorine elastiek speciaal gemaakt voor water - en zal niet opdrogen en barsten. De wreef kan op elke hoogte worden ingesteld. Net als de 2.0 bevat de APX ook stijlvolle lucht- en waterroosters en scupper-draingaten aan de achterzijde van de mediale en laterale zijkanten van de schoen.

Zowel de 2.0 als de APX zijn ontworpen voor recreatief en atletisch gebruik en zijn perfect voor watersport- en recreatieve activiteiten waarbij de gebruiker van land naar water en terug moet, zonder van schoen te hoeven wisselen.
Mis deze kans niet en ben de eerste die de meest comfortabele en functionele atletische schoen in schuimcomposietschoeisel ervaart met de nieuwe Kickstarter van Crosskix voor het APX- en 2.0-ontwerp - precies op tijd voor levering in de lente / zomer 2016.

Nike heeft zijn Motion Adapt Bra uitgebracht, www.susannabey.es een sport-bh met adaptieve technologie. Terwijl de trainingsmethoden blijven diversifi?ren, is de behoefte aan een bh die bij elke training werkt groter dan ooit. sportprestatiemerk beweerde dat het, met deze evolutie in het achterhoofd, deze hyper-adaptieve bh ontwierp om zich aan te passen aan elke vraag die de training van een atleet vereist.

Hoewel de technologie van fundamenteel belang is, is de verborgen technologie van de BH wat de functionaliteit ervan mogelijk maakt. Het interieur is voorzien van een adaptief materiaal dat bestaat uit een unieke schuim- en polymeerhybride. Deze gloednieuwe vooruitgang strekt zich uit in rust en vormt zich naar iemands lichaam en blokkeert vervolgens wanneer het impact detecteert.
xiaoxiangyu
 
Posts: 3866
Joined: Thu Apr 07, 2016 4:59 pm

Return to Inspirational stories

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests