verbeterde pasvorm van het bovendeel

Inspirational stories for startup

verbeterde pasvorm van het bovendeel

Postby xiaoxiangyu » Thu Mar 14, 2019 12:26 am

De 39e editie van de Gisborough Moors, nu terug in de traditionele slot van april, was een mooie afsluiting van de winterreeks 2015/16 in de Esk Valley / Northern Runner-winter, met de 38e versie die de winterreeks in oktober opende. De verandering rond om een ??oefenloop van het Three Tops Engelse kampioensevenement mogelijk te maken. Was het evenement 24 uur eerder gehouden, dan hadden concurrenten mogelijk te maken gehad met de sneeuw die de hoge delen van de North Yorkshire-heide bedekte, in plaats daarvan was de lucht helder, de zon scheen, een ideale dag voor hardlopen, hoewel er een kil gevoel was wind en de loop zwaar in delen. De omstandigheden herinnerden eraan waarom de verplichte uitrusting moet worden gedragen, blijkbaar zijn goede omstandigheden bedrieglijk en worden ze erg beproefd voor Nike Air Max 95 Damen een gewonde of slechtere onbeweeglijke hardloper.
Met veel nog te bepalen in de leeftijdscategorie?n van de Nike Air Max Zero Damen winterreeks begon een goed veld van 146 aan de race. Harry Holmes, York Knavesmire handhaafde zijn recente goede vorm om de raceoverwinning te claimen en de algemene reeksoverwinning te bezegelen, Paul Butler van Loftus kwam op de tweede plaats genoeg om te zorgen dat Harry wist dat hij in een race was en Lee Bennett nu van NFR als derde.
In de damesrace kwam Scout Adkin, ook van York Knavesmire, dicht in de buurt van wat in de omstandigheden een onwaarschijnlijk racerecord leek, hoewel genoegen moest nemen met de damesraceoverwinning en een positie goed genoeg voor een achtste plaats algemeen, Catherine Davis van NFR werd tweede en in haar eerste valpartij, Natalie Curgenven, werd de individuele derde geplaatst. Ella Towers, Adidas Superstar Mens individueel op de vierde plaats, zette haar consistente vorm voort om de titel van de Winter Series te behalen. Asics Gel lyte 3 Womens De mannen van Knavesmire hebben zich goed kunnen meten voor de overwinning van het team, waardoor Esk Valley opnieuw de titel van de reeks kreeg. In het damesteamevenement wonnen de dames van NYMAC en werden ze versoepeld tot de reeksoverwinning. Klik hier voor de volledige race resultaten.

De Altra Intuition 3.5 is de vrouwspecifieke versie van de Altra Instinct 3.5. Het is echter niet alleen dezelfde schoen gemaakt in kleine maten en mooie kleuren. Alle schoenen van Altra zijn genderspecifiek omdat Damesvoeten een andere vorm hebben dan die van Heren. Vrouwen hebben een smallere hiel en middenvoet, hogere wreef, langere boog en enigszins verschillende tussenafstanden tussen hun tenen. Altra maakt een hele reeks echt vrouwelijke schoenen. Altra's schoenen zijn allemaal handelsmerken zero drop en voetvormig om de natuurlijke Nike Air Max 90 Femme beweging van de voet aan te moedigen. Dit helpt je voeten sterker te worden bij elke run.

De Altra Intuition 3 is mijn go-to-shoe voor alles van lange runs tot snellere interval-sessies. Dit was de vorige incarnatie van de Inutition.

Dus, is de Intuition 3.5 een verbetering?

Een constante klacht bij hardlopers is wanneer ze vinden wat de perfecte schoen is en de fabrikant het vervolgens 'verbetert': dus het is niet langer je favoriete schoen! De kleine updates voor de Altra Intuition 3.5 zijn: verbeterde pasvorm van het bovendeel, waardoor het meer teenhoogte, een zachtere, foot-hugging hiel, verfijnde overlays, en een aantrekkelijke teen swirl die de voorvoet ziet er minder boxy maar onderhoudt de 'voet -vormige 'teenbox'. De dichtheid van de middenzool is ook aangepast om het iets dichter te maken, wat meer in lijn is met de Nike Air Max 270 Femme eerste versie van deze schoen.
xiaoxiangyu
 
Posts: 3303
Joined: Thu Apr 07, 2016 4:59 pm

Return to Inspirational stories

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests