adidas adizero blå hvid

Discuss general marketing issues

adidas adizero blå hvid

Postby jklsgdfad » Tue Jun 19, 2018 2:06 am

Image

Adizero er en del af en lang række adidas sko dame sale af rekordindstillede adios-præstationsmodeller, der har været båret af 7 af de 10 hurtigste marathon-tidspillere nogensinde. Denne progressive silhuet har samme værktøj til Adios, som har samlet 86 marathon vinder og tæller. Denne helt nye udgave gifter sig med to af Adidas mest avancerede teknologier - BOOST og Primeknit. Kombinationen af ​​begge giver et utrolig let og lydhørt slid.

Adidas Adizero Adios Boost 3 adidas sko
udsalg
mænds løbesko tilbyder overlegen komfort med den berømte Boost ™ teknologi, som vi nu ved, genererer et meget større afkast fra hvert trin, hvilket gør dig hurtigere. De forbedringer, vi ser hvert år med boosterne, er utrolige, til det punkt, hvor vi ser Boost ™ -funktionen i løbende spikes nu.

Adidas adizero adidas adizero blå hvid Adios Boost løbesko er opfølgningen af ​​den populære Adios 2, som virker som en underlig navngivningskonvention. Det er en letvægts racerflade gearet mod neutrale løbere, men et stort par løbesko til løbere på udkig efter et stilfuldt, komfortabelt par løbesko. Som jeg sagde, er de gode til at bruge til interval træning på et spor samt kortere afstande racer som en 5-10K. Det er bestemt ikke begrænset til korte afstandshændelser som vist i New York City Marathon resultaterne.

Fra toppen af ​​skoen (øverst) løber adidas sko herre 2018 en åben øvre øvre ende, så du får en god åndbarhed i dine fødder, mens du bærer dem - der er ikke noget værre end at have en klaustrofobisk følelse, jo mere og mere du løber, især hvis det er en varm! Kombiner det med coolever-meshforingen, der beskæftiger sig med fugt og varmeveksling mellem foden og udendørsluften, og du har selv fået et glimrende par sko, der kan klare luftfugtighed og sved, der potentielt kan opbygge under træningen.

http://www.dksportmall.com/
jklsgdfad
 
Posts: 2
Joined: Tue Jun 19, 2018 1:29 am

Return to General Marketing

Who is online

Users browsing this forum: lxd123456, maudewilliame and 6 guests