Vans Classic Slip-On 9 Anaheim Factory Rood/Wit

How to get funding

Vans Classic Slip-On 9 Anaheim Factory Rood/Wit

Postby apylm8j9 » Wed Dec 11, 2019 10:10 pm

Image


Levendige hits van blauw, rood, oranje, felroze en nog veel meer komen samen in een mozaïek van hun kenmerkende skateboard-vormige logo, dat Vans Schoenen Dames in een aangename eeuwigheid beschrijft. Het canvas wordt compleet geleverd zonder gaten in het motief, hoewel de tussenzool en de vossenstreep nog steeds enigszins neutraal zijn in respectievelijk hun witte en marine. Randen lijn in een glad leer van de lichtere tint, waardoor de regenboog bovenwerk het voortouw kan nemen bij deze aanstaande release.


Vans Schoenen Sale zal twee gloednieuwe stijlen van hun klassieke Slip-On-silhouet uitbrengen. Beide paren combineren de iconische print van het merk met hun logo. De ene is in het wit en de andere in het zwart, beide met een Vans-logo van dambord dat het gehele canvas bedekt. Witte rubberen tussenzolen, rode nummerplaat op de hiel bovenop een Gum wafel buitenzool completeert het ontwerp.


Over zomerse kicks gesproken, dit nieuwe Vans Schoenen Roze is het toppunt van precies dat. Hoewel het geen officiële bijnaam heeft, gaan we gewoon door en noemen het de Vans Slip-On Multicolor Multilogo. Deze gedurfde versie van het model is gekleed in een veelkleurig bovenwerk dat bestaat uit een eindeloze hoeveelheid all-over afdrukken van Vans-logo's met de tekst "VANS OFF THE WALL". In een poging om de zaken wat af te zwakken, voegt Vans een witte tussenzool en wafel rubberen buitenzool toe om de schoen het klassieke Vans-gevoel te geven.


Vans heeft zijn Vans Classic Slip-On 9 Anaheim Factory Rood/Wit versierd met een klassieke merkcombinatie. Aangekomen in canvasbovenkant van zwart of wit, verfraaide het silhouet in een fusie van het iconische dambordpatroon en het hoofdletterlogo. De zwarte iteratie verwijst naar subtiele emblemen van groene en paarse tinten, terwijl het tegenoverliggende model een extra vurige tint rood heeft. Extra Vans-insignes zijn te vinden op de witte en blauwe kwartlabel en het felrode 'Off The Wall Originals'-merkteken op de hiel.


https://www.triplesaledeals.com/
apylm8j9
 
Posts: 3
Joined: Wed Dec 11, 2019 9:58 pm

Return to Funding

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest